Over ons


Rolph Hensens (1981) raakte als kind gepassioneerd door het koks vak. Sinds zijn 16e staat hij achter het fornuis, onder meer bij toongevende restaurants als La Rive** (Amstel Hotel), Parkheuvel***, Mijn Keuken* en Restaurant Fred**.

Chantal de Raaf (1987) heeft tijdens haar opleiding tot gastvrouw een grote passie voor wijn ontwikkeld. Al snel wist zij alle wijn certificaten te behalen en volgde ze de wijn/spijs opleiding van Peter Klosse en aansluitend vinologie in Maarn. Chantal werkte onder meer bij ’t Raadhuys*, Villa La Ruche, Mijn Keuken* en Restaurant Fred**.

In 2014 komt voor Rolph en Chantal een droom uit, zij openen hun eerste eigen restaurant. HMB Restaurant aan de Holland Amerikakade te Rotterdam, wat vanaf het moment dat de deuren openden een groot succes is gebleken. Toch is het halverwege 2017 gaan kriebelen en geïnspireerd door wereldsteden als London en New York ontwikkelden zijn Rolph’s Deli.

Rolphs Deli, een ontbijt-, lunchzaak. Een hippe plek waar je het lekkerste ontbijt en/of lunch van de omgeving zult gaan vinden. Pancakes, Salade Bowls en vers geperste sapjes, maar ook stoere ‘New Yorkse’ Sandwiches.

Uiteraard naast HMB Restaurant, want dat zal hun eerste kindje blijven.

HMB Restaurant & Rolph’s Deli, ontbijt en lunchzaak